Blokje J Top Exp
Blokje J Top Exp

J-Top

Voor wie én in de stad én betaalbaar én in straffe architectuur wil wonen, liggen de kansen allesbehalve voor het grijpen… Tenzij u optopt! Steeds vertrekkend van staalskeletbouw biedt J-Top nieuwe, ijzersterke perspectieven voor wie bovenop bestaande gebouwen wil bouwen.

Overlay pattern

Eén of meerdere lagen, zelfs bovenop een klassieke woning of een zadeldak, we weten er weg mee. Indrukwekkend? Zeker. Ongezien? Neen, want in landen als Nieuw-Zeeland, Japan, Australië, de VS, Nederland en Duitsland is deze woon- en bouwvorm al ruim ingeburgerd als een extra stevige en zelfs seismische oplossing. Dus de werkwijze gekend, de risico’s nihil. Met staalskeletbouw weet u bovendien dat u met een lichte, stevige, efficiëntere en energievriendelijke bouwvorm te maken hebt. Bent u eigenaar van een gebouw? Kijk gerust eens naar boven. The sky is the limit en wij maken van uw dak bouwgrond.

Mooi meegenomen: met deze bouwvorm helpt J-Top de druk op de stad te verlichten, het resterende groen te behouden en dragen we bij aan de duurzame toekomst van de stad.

Wat J-Top kan betekenen voor onze steden?

 Dat ontdekt u in onze introductiefilm.

J-Top_Magazine

Wilt u meer weten? Vraag uw J-Top magazine aan en maak kennis met onze visie op stedelijke inbreiding en staalskeletbouw.

Vraag hier uw magazine aan

J-Top_Magazine

Wilt u meer weten? Vraag uw J-Top magazine aan en maak kennis met onze visie op stedelijke inbreiding en staalskeletbouw.

Vraag hier uw magazine aan

Optoppen iets voor u?

Huisjes Optopping Aflopend

Een optopping oogt zeer indrukwekkend en daarom misschien ook niet toegankelijk. Maar dat is het nochtans wel. Want er gaan heel wat betaalbare en ijzersterke woon- en werkoplossingen in schuil. Zo kan optopping de ideale uitbreiding zijn voor:

  • een rijwoning, als extra woonlaag of als kangoeroewoning
  • een appartementsgebouw, één of meerdere lagen erbij kan zorgen voor meer bewoners en dus lagere kosten voor de andere bewoners
  • een hotel, om extra kamers aan te reiken
  • een kantoorgebouw dat extra burelen zoekt
  • een handelspand, ideaal om boven een winkelruimte een woonruimte te creëren
  • ….

Cases

Wilt u graag eens praten met enkele van onze klanten? Dat kan. Hier vindt u alvast enkele getuigenissen die voor zich spreken.

Interesse?

Is optoppen in staalskelet dé oplossing voor uw gebouw?

Neem contact met ons op