Over de groep

Onze partners

Binnen onze equipe vind je deze partners als vaste bouwwaarden: Intercub, Diaz, d-center, ATI-international, Eurosteel, Vanver en AB-SOLID. Ze staan garant voor een excellente afwerking en zijn actief in heel België.

  • D-center staat gekend als de gevelinnovator van België. Met de juiste gevelisolatie en gevelafwerking in crepi of steenstrips en de nieuwste technieken, levert D-center de gepaste materialen om elk gebouw te laten stralen.

  • Wie kwaliteit en stijl koppelt aan raamdecoratie en binnenzonwering, komt onvermijdelijk uit bij Diaz. Diaz regelt de lichtinval in elke ruimte optimaal en helemaal in lijn met het interieur en de sfeer in het gebouw.

  • EUROSTEELframing is dé toonaangevende producent van geavanceerde totaaloplossingen voor lichtgewicht frames voor staalskeletbouw.

  • Als interieurspecialist ontwerpt, produceert en plaatst Intercub maatmeubilair en schrijnwerk. Keukens, badkamers, woonkamers, slaapkamers, dressings, kantoren … esthetiek en afwerking staan steeds voorop.

  • Deuren, wanden, plafonds, gevelbekleding … in gipskarton, hout of metaal, voor binnen en voor buiten, ze kennen geen geheimen voor Vanver. De grootste specialiteit van dit bedrijf? De juiste materialen bepalen om elke ruimte akoestisch te optimaliseren.

  • Als advies- en expertisebureau staat AB-SOLID klaar om ons van dienst te zijn op vlak van veiligheidscoördinatie, luchtdichtheidstesten, EPB-verslaggeving, expertises, schattingen en plaatsbeschrijvingen.

  • ATI-international neemt twee aspecten van de bouwsector voor zijn rekening, namelijk de gevelisolatie en het buitenschrijnwerk. Het specialiseerde zich door de jaren heen op vlak van energiezuinigheid en brandveiligheid voor zowel residentiële woningen als voor pulbieke of bedrijfsgebouwen.

Kent u zelf een uitstekende partner, of wilt u zelf een partnership aangaan met Jade building company?

Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden