180326 Lot 1 Jade Modave Avp2 Vue 12 Donkerder
180326 Lot 1 Jade Modave Avp2 Vue 12 Donkerder

Woonproject Aux Quatre Voyes

Modave

Ontdek ons toekomstig woonproject in Modave

Binnenkort ontwikkelt Jade een heel nieuw woonproject vlak bij het centrum van Modave. De bouwaanvraag loopt voor 8 open en 1 halfopen laag-energie gezinswoningen, die ontworpen worden in samenwerking met architectenbureau De Vos & Hendrick Architecture.

Modave is gelegen op 10 km van Huy, 25 km van Marche-en-Famenne en op 30 km van Luik. U heeft er alle faciliteiten vlakbij en geniet er optimaal van de rust en van de natuur in het bosrijke gebied van de vallei van Hoyoux.

9 nieuwbouwwoningen

Modave Implantation Loten

De bouwaanvraag van Jade voor woonproject Aux Quatre Voyes loopt voor de volgende loten:

Lot 1Modelwoning - Open bebouwing - Grondoppervlak 1.428 m²
Lot 3 – Open bebouwing - Grondoppervlak 995 m²
Lot 9 – Open bebouwing - Grondoppervlak 1.137 m²
Lot 21 – Open bebouwing - Grondoppervlak 928 m²
Lot 37 – Halfopen bebouwing - Grondoppervlak 1.131 m²
Lot 41 – Open bebouwing - Grondoppervlak 936 m²
Lot 45 – Open bebouwing - Grondoppervlak 918 m²
Lot 50 – Open bebouwing - Grondoppervlak 973 m²
Lot 51 – Open bebouwing - Grondoppervlak 1.244 m²

Welkom in onze modelwoning

In onze kijkwoning maakt u kennis met woonproject Aux Quatre Voyes. Bouwadviseur Sarah Hanquet leidt u rond en vertelt u alles over de mogelijkheden binnen dit project. Ze laat u onze laag-energie bouwtechniek in staalskelet ontdekken en jullie bepalen samen met de architect hoe uw woning er uit komt te zien. Heeft u vragen? Sarah staat u met plezier te woord!

Op maat van uw wensen

180326 Lot 1 Jade Modave Avp2 Vue 4

© De Vos & Hendrick Architecture

Valt u voor de stijl van onze modelwoning met zijn traditionele gevelafwerking in natuursteen en hout? Of denkt u eerder aan een strakke woning afgewerkt in crepi? Wat u ook zoekt, elk van onze woningen in woonproject Aux Quatre Voyes wordt volledig naar uw smaak afgewerkt. Voor elke woning zetten we steeds ruimte, licht en duurzaamheid voorop. Met de mooie tuin en het grote terras, komt u hier perfect tot rust.

Staalskeletbouw

Foto 13 03 17 13 52 50

Zoals steeds kiest Jade hier voluit voor staalskeletbouw. Zo zullen we ook dit project op een duurzame en efficiënte manier realiseren. Daarbij staan onze waarden respect, professionaliteit en betrouwbaarheid absoluut voorop.

Interesse?

Schrijf u nu al in op de wachtlijst voor dit project en ontvang alle informatie als eerste. Of maak een afspraak, kom langs in onze modelwoning en leer dit project kennen.

De modelwoning is op afspraak te bezoeken vanaf januari 2019.

Velden met een * zijn verplicht