3 Optim
3 Optim

Woningbouw

Wilt u een woning of appartementsgebouw op maat laten bouwen om zelf te bewonen of als investering? Jade kiest zonder meer voor een weloverwogen, milieubewust en energiezuinig bouwproces. De groene draad doorheen onze aanpak: staalskeletbouw.

Foto 7 03 17 10 36 41 Optim

Waarom staalskeletbouw?

Elke woning of elk appartement dat Jade op maat bouwt, verschilt natuurlijk onderling, maar de basis van waaruit we vertrekken is steeds dezelfde: staalskeletbouw, of specifieker Eurosteelframing. En daar hebben we onze redenen voor, zowel op vlak van tijds- en kostenbesparing als wooncomfort. Eerst en vooral bespaart u vooral op vlak van funderingen door de lichte structuren van de staalskeletbouw. Tegelijkertijd is uw woning ook in amper twee à drie weken wind- en waterdicht en kunt u door die snelle manier van bouwen ook besparen op eventuele huur. Op basis van het plan van de architect bereiden we de woning ook volledig voor in het atelier en komt er voor de plaatsing van de technieken geen slijpwerk meer aan te pas. U kunt dus op een snelle en voordelige plaatsing rekenen en ondertussen blijft u niet met een berg bouwafval zitten op de werf. Bovendien is staalskelet volledig recycleerbaar. Ten slotte brengt deze bouwmethode dunnere muren met zich mee en krijgt u dus meer woonvolume. Al kunt u er natuurlijk van op aan dat de vooropgestelde EPB-eisen, akoestische normen en normen inzake brandveiligheid probleemloos behaald zullen worden.

Bewezen techniek

Hout dient al eeuwen als bouwmateriaal voor huizen en iedereen kent het principe van houtskeletbouw, maar met staalskeletbouw werk je nog sneller, duurzamer en efficiënter. Zo’n staalskeletbouw mag dan nog niet helemaal ingeburgerd zijn in België, de techniek bewijst wel al sinds ‘95 zijn absolute performantie in landen als Nieuw-Zeeland, Japan, Australië, de VS en dichterbij in Nederland en Duitsland!

Foto 25 11 17 18 17 35 1 Optim

Perfecte afwerking

De staalskeletbouw is het hart van onze aanpak, maar daar stopt het niet. Voor de afwerking die erop volgt, staan we garant voor kwalitatieve materialen en een secure uitvoering. Niet voor niets vindt u binnen de Jade-equipe elf sterke bouwpartners die met hun ervaring en vakmanschap instaan voor de perfecte afwerking.

Interesse?

Op zoek naar een kwalitatieve partner om uw woning of appartementsgebouw te realiseren met staalskelet binnen een strakke timing en binnen uw budget?

Neem contact met ons op
001 Bewerkt Kleur Website

Demowoning

Kom de kwaliteit van Jade’s werk met eigen ogen en in detail ontdekken en bezoek onze demowoning in Deerlijk! Daar kunt u tijdens de kantooruren steeds terecht.